Hoppa till huvudinnehåll

Öka publiken på din biograf

Olle Agebro, Fyrisbiografen.

Hitta ny publik och locka den att komma tillbaka oftare med datadriven digital marknadsföring. Film Stockholm arrangerar föreläsning och workshop med Olle Agebro från Fyrisbiografen i Uppsala den 28 oktober.
 
Fyrisbiografen i Uppsala ökade sitt besökarantal med 50 % genom att växla till en datadriven publikstrategi och genom att jobba strategiskt med digital marknadsföring. Hur gick de till väga och hur kan ni använda Fyrisbiografens metod på er biograf?

Film Stockholm arrangerar en föreläsning och workshop med Olle Agebro, ordförande i Föreningen Fyrisbiografen. Olle går igenom Fyrisbiografens digitala marknadsföringsstrategi, ger konkreta exempel på hur biografen arbetat med annonsering på Google, Facebook och Instagram för att locka nya besökare och få tidigare besökare att komma oftare, och visar hur man med en liten arbetsinsats och små medel kan komma igång med digital marknadsföring och annonsering för så lite som 5 kronor per dag. Olle Agebro berättar om Fyrisbiografens projekt och hur du som biografägare kan arbeta enligt metoden.

Arrangemanget är gratis och genomförs den 28 oktober Kl 18.00 - 20:30 på Bio Valentino, T-Mariatorget, Wollmar Yxkullsgatan 9

Anmäl dig till ulf.slotte@sll.se senast den 24/10 2019.

2019-10-07