Hoppa till huvudinnehåll

Studiebesök på Nordisk Film Bio

Entré till Nordisk Film.

Den 21 januari bjuder Film Stockholm in till gemensamt studiebesök på Nordisk Film:s första biograf i Sverige, i Gränbystaden i Uppsala. Nordisk Film är dominerande biografaktör i Danmark och driver också en biografkedja i Norge. Under de närmaste åren är det Nordisk Films ambition att starta ett 10-tal biografer i Sverige.
 
På biografen i Uppsala har Nordisk Film satsat på konceptet ”lyx på alla rader” och inte minst Sveriges första 4DX-salong. 4DX ska ge en extra dimension till filmupplevelsen med en rad specialeffekter som rörliga stolar, regn, dimma och dofter.
 
Under studiebesöket får vi en rundvandring på biografen och möjlighet att ställa frågor till biografföreståndaren. Vi får även prova på 4DX.
 
Studiebesöket är gratis och anmälan görs till ulf.slotte@sll.se senast den 15 januari.
 
Gemensam samling vid Uppsala Central klockan 9.30 den 21 januari för gemensam bussresa till Gränby (ca 10 minuter). Besöket tar ca 1,5 timme och återresa sker på egen hand. Till Uppsala kan du resa med SJ eller SL:s pendeltåg. Åker du bil möter vi upp dig 9.50 nedanför rulltrappan till Nordisk Film Bio:s entré.

2019-12-10