Hoppa till huvudinnehåll
Diarienummer
AKTNR 116833-118536

Grundkurs för biografmaskinister 2020

Biografprojektor på Mälaröbion. Foto: Ulf Slotte/Film Stockholm

Under fyra vardagskvällar med start den 15 september 2020 genomför Film Stockholm en nybörjarkurs för biografmaskinister. Kursen vänder sig till dig som inte har några förkunskaper och vill lära dig grunderna kring filmvisning på biograf.

Efter kursen är målet att du som deltagare kan förbereda och genomföra en filmvisning för publik på biograf. Alla som genomfört kursen kommer att få ett kursintyg. Kursen riktar sig i första hand till dig som arbetar (avlönat eller ideellt) på en biograf och/eller kommer att arbeta på en biograf när kursen är slut. Det är en stor fördel om du samtidigt kan gå bredvid en utbildad maskinist parallellt med kursen.
 
Kursen genomförs på biografer i Stockholm söderort. Begränsat antal platser. Löpande anmälan och först till kvarn. Anmäl dig till ulf.slotte@sll.se och beskriv kort vem du är och eventuellt din roll på biografen, hur länge du jobbat, hur mycket du kan idag och vad du har för förväntningar på kursen. Kostnaden för varje deltagare är 500kr. Skicka fakturaadress vid anmälan.