Hoppa till huvudinnehåll
Diarienummer
AKTNR 265-64682

Talangprogram och mötesplatser

Gruppbild uppsala talangdagar

Filmbasen/Film Stockholm arrangerar flera olika talangprogram och mötesplatser för unga filmare, i samarbete med andra organisationer. Här är ett urval av våra talangprogram: 

Pure Fiction är ett talangprogram för kvinnor som siktar att debutera med längre eller nya format inom fiktion. 

STHLM Debut är en satsning riktad mot långfilmsdebuterande regissörer och producenter i Stockholm-Mälardalsregionen. Det är ett samarbete mellan Filmregion Stockholm-Mälardalen, Film Stockholm/Filmbasen och Stockholms Internationella Filmfestival. Huvudfinansiär är Stockholms läns landsting. 

Spektra är en talangsatsning tillsammans med Film i Uppland, Film i Örebro, Film i Västmanland, Film i Sörmland och Film i Stockholm/Filmbasen.

Talangdagarna på Fårö och i Uppsala är mötesplatser för unga filmare på Bergmanveckan på Fårö i juni och under Uppsala kortfilmfestival i slutet av oktober. Här deltar ett antal filmare från Stockholms län, genom Filmbasen/Film Stockholm. Prenumerera på Film Stockholm och Filmbasens nyhetsbrev för att bli notifierad när det är dags att ansöka till Talandagarna på Fårö och i Uppsala 2015. För frågor vänligen kontakta Anne-Marie Söhrman Fermelin