6 dec: Ansökningsworkshop och filmkväll på filmbasen

Publicerad: 2017-12-01

Välkommen på filmkväll på Filmbasen den 6 december! Vi visar några av våra festivalfavoriter från det senaste året. Tidigare under dagen ordnar vi en workshop där Filmbasens personal bjuder på tips för den som söker stöd för sitt filmprojekt.OBS! Ansökningsworkshopen är nu fullbokad. Instresset har varit väligt stort och vi hoppas kunna erbjuda en liknande workshop i vår igen.***Kvällens filmer:
Löftet, Paula Gustafsson, 16 min. Vinnare av kategorin Dokhopp på STOCKmotion och fick hedersomnämnande när STOCKmotions stora pris delades ut.Svenskarna, Manolo Diaz Rämö, 30 min. Vinnare av STOCKmotions stora pris 2017. Bästa film i kategorin 27+ på STOCKmotion.Svararå, Isabelle Kågström och Adam Selgeryd, 13 min. Vinnare av bästa originalmusik i kategorin Tungvikt på STOCKmotion.Freak, Dawid Ullgren, 7 min. Vinnare av bästa foto och ljud i kategorin Tungvikt på STOCKmotion.Skuggdjur, Jerry Carlsson, 21 min. Vinnare av publikens pris på Uppsala kortfilmfilmfestival.Workshop: Att söka stöd
Vill du ha hjälp att söka stöd för ditt filmprojekt? Kom till vår workshop och få värdefulla tips från vår personal om hur du gör en bra ansökan till Filmbasen och andra stödgivare.För att workshopen ska bli så givande som möjligt är antalet platser begränsat. Föranmälan är obligatorisk, först till kvarn!Tid & plats:
Onsdag 6 december, Filmbasen i Subtopiaområdet, Rotemannavägen 29, Norsborg. T-bana Alby.
Workshopen börjar 15:00 och slutar 17:00.
Filmkvällen börjar 18:00.Fri entré. Vi bjuder på tilltugg och alkoholfri dryck.
Anmälan: Till osa@filmbasen.se senast 1 december. OBS! Workshopen är nu fullbokad så det går bara att anmäla sig till filmkvällen.Bilden: ur Skuggdjur. Foto: Marcus Dineen.