Anmäl dig till Uppsala Talangdagar och Uppsala Kortfilmspitch

Publicerad: 2016-06-13

Nu är anmälan öppen för Uppsala Talangdagar och Kortfilmspitch. Sista dagen att söka till båda evenemangen är den 15 augusti.

Uppsala Talangdagar 2016, 27-29 oktober 2016
Uppsala Talangdagar, som arrangeras under Uppsala Internationella Kortfilmfestival, är en nationell talangträff riktad till filmskapare på väg in i den professionella filmbranschen. Talangdagarna riktar sig inte enbart till regissörer utan vi välkomnar även ansökningar från personer med andra inriktningar. Träffen erbjuder ett unikt tillfälle att skapa nätverk med filmskapare från hela Sverige och att börja bygga ett kontaktnät i den professionella branschen. Under några intensiva dagar erbjuds seminarier, filmvisningar och möten med festivalens internationella gäster och representanter från den professionella branschen. 15 filmskapare från hela Sverige erbjuds plats på talangdagarna. Talangdagarna genomförs med stöd från Svenska Filminstitutet.

Uppsala Kortfilmspitch 2016, 28 oktober 2016
Uppsala Kortfilmspitch är Sveriges enda nationella pitch för kort spelfilm och animation. Pitchen arrangeras fredagen den 28 oktober, under årets Uppsala Internationella Kortfilmfestival som är Sveriges enda renodlade internationella kortfilmfestival och främsta arena för kortfilm, samt en av Europas viktigare kortfilmfestivaler. Vi söker nu projekt som vill delta och ha chansen att vinna 25 000 kronor från Svenska Filminstitutets kortfilmskonsulent Andreas Fock.

Båda anmälningarna är öppna fram till den 15 augusti.

Läs mer och anmäl dig här.