Audiovisual talks 28/4: Amanda Kernell [livestreamas]

Publicerad: 2020-04-24

Audiovisual Talks - Amanda Kernell.
Audiovisual Talks - Amanda Kernell.

Audiovisual Talks är en seminarieserie med målet att ge kunskap och inspirera verksamma inom film, tv & rörlig bild att fortsätta skapa morgondagens starka berättelser och upplevelser.

Vår ambition är att även under tider där vi inte kan ses fysiskt, kunna erbjuda en mötespunkt där vi kan bibehålla dialog, inspiration, bildning samt gemenskap i digital form över hela landet.

Vi kommer under våren och försommaren att genomföra olika online-seminarier med inspirerande talare som fördjupar sig och delar med sig av sina erfarenheter.

Först ut som gäst är långfilmsaktuella regissören och manusförfattaren Amanda Kernell (Sameblod, Charter) i ett samtal om manifest och konceptutveckling i processen från manus till regivision. Moderator är Mikael Bundsen, regissör och manusförfattare. Seminariet avslutas med att ni som publik interaktivt får ställa frågor.

Plats: Online
Datum: 28 april 2020
Tid: 13:00 – 14:30
Seminariet är helt kostnadsfritt men registrering krävs, anmäl dig på länken nedan. Länk till online-mötet skickas ut dagen innan.

Varmt välkommen!

Audiovisual Talks är ett nationellt samverkansprojekt som arrangeras av Film&TV vid Lindholmen Science Park och Filmkontoret, Göteborg Stad i samarbete med Kultur i Halland – FilmFilmbasen/Film StockholmFilm i SkåneFilmregion SydostNorrköpings Filmfond , FilmCloud/Förvaltningen för kulturutveckling – VGR och Filmrummet/Svenska Filminstitutet.