Audiovisual Talks: Tatjana Sampojan [livestreamas]

Publicerad: 2020-04-30

Audiovisual talks - Tatjana Samopjan.
Audiovisual talks - Tatjana Samopjan.

Missa inte tillfället att ta del av en exklusiv master class av Tatjana Samopjan, kreativ konsult, föreläsare och manuscoach.

En onlineföreläsning om förhållandet mellan livserfarenhet och storytelling, i en korsbefruktning mellan verklighet och fantasi, förankrat i buddhistisk filosofi. Seminariet avslutas med att ni som publik interaktivt får ställa frågor.

Tid: Tisdagen 12 maj klockan 13.00.

Medverkan är helt kostnadsfri men din anmälan krävs.
ANMÄL DIG PÅ LÄNKEN HÄR: https://invajo.com/l/E6ynpJr2qL

Om Audiovisual Talks:
Audiovisual Talks är en seminarieserie med målet att ge kunskap och inspirera verksamma inom film, tv & rörlig bild att fortsätta skapa morgondagens starka berättelser och upplevelser. Vi kommer under våren och försommaren att genomföra fyra olika online-seminarier med inspirerande talare som fördjupar sig och delar med sig av sina erfarenheter.

#Audiovisualtalks är ett nationellt samverkansprojekt som arrangeras av Film&TV vid Lindholmen Science Park och Filmkontoret, Göteborg Stad i samarbete med Kultur i Halland – Film, Filmbasen/Film Stockholm, Film i Skåne, Filmregion Sydost, Norrköpings Filmfond, FilmCloud/Förvaltningen för kulturutveckling – VGR, och Filmrummet/Svenska Filminstitutet