Dags att skicka in din film till STOCKmotion 2019

Publicerad: 2019-05-20

Deadline närmar sig för STOCKmotion – Stockholms läns kortfilmsfestival för filmare i alla åldrar. Sista dag att anmäla sin film är den 25 maj 2019.Årets upplaga av STOCKmotion arrangeras på Filmhuset i Stockholm den 11-12 oktober och filmanmälan är nu öppen. De uttagna fIlmerna tävlar i åldersindelade kategorier om en samlad prispott värd över 800 000 kronor.Läs mer och skicka in din film här.

STOCKmotion söker volontärer

Vi söker även volontärer, praktikanter och medlemmar till urvalsgruppen. Volontärarbetet är en fantastisk möjlighet att få inblick i hur en filmfestival fungerar, skapa kontakter och nätverka. Ansök genom mejla att mejla en kort motivering och cv till info@stockmotion.se.

Om STOCKmotion

Film Stockholm arrangerade STOCKmotion första gången 2014, en filmfestival där filmskapare i alla åldrar ges plats på vita duken. Vår vision är att festivalen ska skapa en lustfylld rörelse kring den rörliga bilden och beröra både djupt och brett.Vi låter kortfilmen stå i fokus då den väger allt tyngre i takt med att medielandskapet förändras samt att ny och billigare teknik har gjort det möjligt för fler filmskapare, från pensionärer till skolbarn, att uttrycka sig. Välkommen att överraskas av både nybörjares och mer professionellas fantastiska berättelser!STOCKmotion är även Stockholms läns regionala uttagning till den nationella Novemberfestivalen.Läs mer på STOCKmotion.se