Dokumentärhandledare till Skärholmen.doc

Publicerad: 2010-12-15

Skärholmen.doc är ett projekt som går ut på att använda dokumentärfilm som verktyg i lokalt demokratiarbete. Under februari månad kommer ett 20-tal unga från Skärholmen göra egna dokumentärfilmer. Nu behövs fyra unga dokumentärfilmare, gärna aktiva på www.filmbasen, som vill agera handledare under processen. Jobbet innebär mellan 4-7 arbetsdagar. Ersättning utgår med ca 1000 kr/ dag. Projektet leds av Fanzingo..se

Vi letar efter dig som:

– Själv har gjort dokumentärfilm och känner till processen.

– Är intresserad av det pedagogiskt arbete och vill arbeta med att lära ut dokumentärfilm ill andra.

– Är flexibel och kan anpassa dig till gruppens förutsättningar att spela in. Det kan bli inspelningar och klipptid på arbetstid men också på helger och kvällar.

– Det är viktigt att du är med i hela processen och inte hoppar av uppdraget. Vi skriver uppdragskontrakt med alla handledare.

Är du intresserad? Skicka en intresseanmälan till samuel@fanzingo.se där du beskriver vem du är och varför du tror att du skulle vara en bra handledare i projektet.

Projektet genomförs av Fanzingo i samarbete mellan Film Stockholm, Skärholmens stadsdelsförvaltning och de lokala fritidsgårdarna, Tempo dokumentärfestival och Stadsteatern i Skärholmen.