Festival i dagarna två

Publicerad: 2014-10-08

Snart är det dags för vår nya filmfestival som går av stapeln 10-11 oktober på Filmhuset och Stockholms dramatiska högskola. STOCKmotion inleds med ett högaktuellt samtal om Filmavtalet och framtiden, fortsätter med förhandsvisning av Saga Gärdes NI SKA SE ATT JAG HAR RÄTT och sedan avlöser programpunkterna varandra i hög takt. Ta chansen att ställa frågor till Helen Ahlsson, ny konsulent för Moving Sweden. Lär av tre långfilmsdebutanter som berättar om vägen från kort till långt. Få igång din europeiska finansiering genom ”Chimney’s top 100 film funds” . Få unik insikt i rörlig bild som bevismaterial, ja listan är lång…
Festivalen bjuder på efterlängtade kortfilmsvisningar med fördjupande Q&A, filmquiz, psykologisk filmanalys, prisutdelning och festligheter. Men också en rad seminarier varav många är skräddarsydda just för er aktiva filmare. Allt är dessutom gratis!
Behöver du utöka ditt nätverk, få referenser för framtiden eller vill du vara med på mingelbuffén men har tunn plånbok? Anmäl dig som festivalvolontär och hjälp till att marknadsföra festivalen innan start, eller hjälp till på plats. Mejla jobb@stockmotion.se. Alla volontärer går gratis på mingelbuffén som annars kostar 180 kr!