Film Stockholm/Filmbasen söker kommunikatör

Publicerad: 2018-02-01

Film Stockholm är Stockholms läns regionala resurscenter för film och rörlig bild. Vi är en del av Stockholms läns landstings kulturförvaltning och har ett uppdrag från landstingets kulturnämnd och Svenska Filminstitutet. Film Stockholm driver även Filmbasen, som är Stockholms läns mötesplats och talangutvecklingscentrum för unga filmare. Film Stockholm/Filmbasen har tolv anställda och har kontor i Hornstull och Botkyrka. Vi söker nu en driven kommunikatör som fortsätter att utveckla vårt interna och externa arbete.Vårt arbete är inriktat på att samordna, stödja och utveckla aktörer inom länet som önskar tillhandahålla ett filmkulturellt utbud. Till dessa aktörer hör kommuner, skolor och fritidsverksamheter, föreningar och studieförbund, biografer och visningsarrangörer samt film- och mediekulturella organisationer och filmpedagoger med egen verksamhet. Din roll
Som kommunikatör är du ytterst ansvarig för kommunikationsplaneringen, redaktör för våra två webbsidor (www.filmstockholm.se och www.filmbasen.se) och nyhetsbrev, beställare av annonser och trycksaker, samordnare av kommunikation inför event och ansvarig för att ta fram av relevant infomaterial i samråd med övriga medarbetare. Du ska också samordna information internt och samverka med andra kommunikatörer inom Stockholms läns landsting och inom avdelningen för främjande länskulturfunktioner.

Omfattning och tillträde
Tjänsten är heltid och ett föräldravikariat till januari/februari 2019. Tillträde mars/april 2018 eller enligt överenskommelse.
Kontakt
Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Joakim Blendulf, chef på Film Stockholm/Filmbasen:joakim.blendulf@sll.se
Ansökan
Se hela annonsen och sök tjänsten genom Stockholms läns landstings rekryteringssystem här. Sista ansökningsdatum är den 9 februari 2018.