Filmbasen/Film Stockholm söker filmcontroller

Publicerad: 2017-12-05

Film Stockholm/Stockholms läns landstings kulturförvaltning söker en medarbetare till Filmbasen. Tjänsten som controller innehåller framförallt administrativa sysslor som koordinering av projektstöd, upprättande av avtal, uppföljning av stöd och verksamhetsrapporter. En del utåtriktade sysslor som har med Filmbasens event och workshops att göra ingår också i tjänsten. Controllern arbetar nära filmkonsulenten på Filmbasen och rapporterar till chefen på Film Stockholm. Tjänsten är huvudsakligen förlagd till Filmbasens kontor i Alby, Botkyrka, men är också flexibel och en arbetsvecka kan innehålla en del tjänsteresor inom och ibland utom länet.Arbetsuppgifter
• Administration och uppföljning av projektstöd från Film Stockholm/Filmbasen (utbetalningar, avtal, uppföljning av redovisning m.m.)
• Planera och utföra utåtriktade evenemang på Filmbasen.Vem är du?
Vi ser att du har arbetat i film- eller kultursektorn och gärna som producent, meriterande men inget krav är att du också har erfarenhet av att ha jobbat inom offentlig förvaltning. Du ska ha en organisatorisk förmåga och bör tycka om den administrativa delen av tjänsten. Samtidigt ska du gilla och ha erfarenhet att självgående driva egna projekt. Vi ser att det är en fördel om du har ett bra nätverk inom film- och/eller kulturbranschen. Tjänsten är flexibel och det kan ibland vara evenemang på kvällar och helger.

Omfattning och tillträde
Tjänsten är på ca 80 % av en heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde 1 februari 2018.Läs mer och sök tjänsten på Stockholms läns landstings rekryteringssajt här.