Filmbasen söker koordinator

Publicerad: 2018-02-01

Filmbasen är Stockholms läns talangutvecklingscentrum och mötesplats för filmare. Filmbasen drivs av Film Stockholm med uppdrag från Stockholms läns landsting. Tjänsten som koordinator innehåller administrativa sysslor relaterat till våra talangprogram och workshops men också att projektleda en del av Filmbasens evenemang. Film Stockholm/Filmbasen arrangerar årligen en festival för regionalt producerad kortfilm, STOCKmotion, där koordinatorn bl.a. arbetar med festivalens seminarieprogram. Koordinatorn deltar i Filmbasens löpande verksamhet, interna möten och planering.Koordinatorn rapporterar till chefen på Film Stockholm/Filmbasen. Tjänsten är huvudsakligen förlagd till Filmbasens kontor i Alby, Botkyrka, men är också flexibel och en arbetsvecka innehåller tjänsteresor inom och ibland utom länet.

Arbetsuppgifter
• Koordinera talangprogram och samarbetsprojekt mellan Film Stockholm/Filmbasen och externa parter.
• Planera, arrangera och koordinera utåtriktade evenemang, såsom STOCKmotion och andra öppna event, i Filmbasens verksamhet.
• Delta i Filmbasens övriga verksamhet, interna planeringsmöten etc.
• Administrera ansökningar och avtal inom ramen för Filmbasens verksamhet.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har stor kunskap om och har arbetat flera år inom film- och/eller kulturbranschen.
Ett plus är om du har arbetet och har ett kontaktnät inom filmbranschen. Du ska ha en organisatorisk förmåga och samtidigt ska du självständigt kunna driva egna projekt och evenemang från ax till limpa. Du ska ha en stark social förmåga och uttrycka dig bra i skrift och inför åhörare, både på svenska och på engelska.
Tjänsten är flexibel och det kan ibland vara evenemang på kvällar och helger, samt tjänsteresor.

Omfattning och tillträde
Tjänsten är på 80 % av en heltid och är ett föräldravikariat fram till ca mars/april 2019. Tillträde i mars 2018 eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 16 februari kl 12.00. Sök tjänsten genom Stockholms läns landstings rekryteringsverktyg här.