Telia ny sponsor

Publicerad: 2013-09-26

Lagom till vårt 5-årsjubiléum presenterades Telia som ny sponsor till Filmbasen! En välkommen energiinjektion som kan ta verksamheten in i framtiden. Genom samarbetet med både Göteborgs – och Stockholms Filmfestival och som sponsor och en av initiativtagarna till Långfilmsstipendiet för kvinnliga regissörer har Telia visat att man menar allvar med sitt engagemang för film och filmskapande.
-Det känns inspirerande att inleda samarbetet med Telia i en tid då hela filmlandskapet förändras. De nya visningsplattformarna och möjligheterna till större interaktivitet främjar mångfalden av berättelser och det kommer att gagna den nya generationens filmare, säger Joakim Blendulf, verksamhetsledare för Filmbasen och Film Stockholm.
-Svensk film har stolta traditioner och den plantskola som Filmbasen bedriver är ett sätt att säkra och ta tillvara de talanger som skall göra svensk film i framtiden. Med detta sponsorskap kan vi ge unga filmtalanger inte bara stöd i sitt skapande utan också en plattform för distribution av film, säger Ulrika Matsgård, konsumentmarknadschef på Telia.
-Filmbasen ger framtidens unga filmskapare möjlighet att träffas och odla sin talang. Det betyder mycket för Stockholmsregionen och vår plats på filmkartan – och det betyder mycket för Filmbasen att få en ny, långsiktig sponsor, säger Anna Starbrink, landstingsråd i Stockholms läns landsting med ansvar för kultur.
Sponsoravtalet med Filmbasen sträcker sig fram till och med år 2015.
För frågor eller mer information, kontakta:
Joakim Blendulf, joakim.blendulf@filmstockholm.sll.se, 070-484 22 08.
Läs mer om Telias Filmvision.