Fokus Kortfilm #2: Jerry Carlsson och Frida Mårtensson om ansökningar

Publicerad: 2020-04-28

Jerry Carlsson och Frida Mårtensson.
Jerry Carlsson och Frida Mårtensson.

Välkommen till den andra digitala föreläsningen i Filmbasens nya samtalsserie Fokus Kortfilm, där vi fördjupar oss i kortfilmsproduktion. Den 19 maj djupdyker vi i ansökningsprocesser med hjälp av Jerry Carlsson och Frida Mårtensson från Verket Produktion.

Jerry Carlsson och Frida Mårtensson delar med sig av sina bästa tips på hur man kan tänka kring ansökningar, både som ett nödvändigt verktyg och en möjlighet att utveckla och formulera sin idé. De pratar om praktiska och kreativa aspekter av ansökningsprocessen med utgångspunkt i sina egna kortfilmsproduktioner.

Jerry Carlsson är regissör, manusförfattare och producent och Frida Mårtensson är producent. Tillsammans med Anette Sidor driver de produktionsbolaget Verket Produktion och har bland annat gjort den mångfaldigt prisbelönta kortfilmen Skuggdjur.

Ni som anmäler er till förelsningen får gärna se Skuggdjur i förväg. Den finns att se på Vimeo: https://vimeo.com/386352766

Tid och plats:
Tisdag den 19 maj klockan 14.00-16.00.
Föreläsningen livesänds via Zoom. Anmälda kommer att få en inbjudan via e-post.

Anmälan:
Osa namn och e-postadress till fokuskortfilm@filmbasen.se senast den 18 maj. Begränsat antal platser. Mer info om hur du ser föreläsningen kommer i ett bekräftelsemejl.

Facebook-evenemang:
https://www.facebook.com/events/1381383702071213/