Kortfilmsmaraton c/o Folkets bio

Publicerad: 2011-12-12

Som avslutning till den gångna säsongen bjuder Kortfilm c/o Folkets bio traditionsenligt in till maraton nu i helgen, lördag och söndag kl 15.00. Fri entré! Programmet är cirka två timmar långt och i pausen blir det mingel med glögg och julfika. I programmet hittar vi den animerade kortfilmen JAG ÄR RUND av Mario Adamson, gjord med stöd från Filmbasen. Filmen visades i november för 140 andäktiga lågstadiebarn under Filmcentrums antirasistiska filmdagar!

Program:
Las Palmas, 13 min
En bondes längtan, 14 min
Dagar emellan, 15 min
Jag är rund, 14 min – av Mario Adamsson med stöd av Filmbasen!
Svamp, 9 min

Paus med glögg och julfika.

Muhammed, 12 min
Gäddan Sid, 10 min
En sån här dag, 11 min
Sakrament, 6 minMedan du var borta, 12 min Läs om filmerna: http://www.zita.se/evenemang/kortfilm/svensk-kortfilm-c-o-folkets-bio