Ledigt jobb: Film Stockholm söker verksamhetskoordinator

Publicerad: 2022-11-25

Syntolkning: Bild med texten

Vill du vara med i utvecklingen av en regional filmfond? Film Stockholm AB söker nu en verksamhetskoordinator som kan utgöra ett nav för bolagets administration. Sista ansökningsdag är den 19 december 2022.

Film Stockholm AB startade under 2021 och är en regional filmfond med uppdrag att bidra till utvecklingen av film i Stockholm. Det gör vi bland annat genom samproduktion, filmkommissionär verksamhet och talangutveckling. Bolaget ägs av Region Stockholm och drivs i nära samarbete med Stockholms stad. Idag består Film Stockholm AB av 7 medarbetare inklusive VD.

Om tjänsten

Verksamhetskoordinatorn utgör ett nav för bolagets administration och säkrar bolagets administrativa uppdrag och leveranser. Tjänsten innebär bland annat att ansvara för att följa upp, utveckla och bidra till att skapa förutsättningar för bolagets regelefterlevnad. Det innebär också att i relevanta delar vara kontaktperson för bolaget i regionen, med myndigheter eller externa bolag. Verksamhetskoordinatorn koordinerar rapporteringar som åligger bolaget samt driver och föreslår förbättringar. Det ingår också att bistå med styrelseunderlag och distribuering därav. Film Stockholm lyder under offentlighetsprincipen, rutiner och arbetsuppgifter kopplat till detta ingår också i tjänsten. Det förekommer också mindre projektledaruppdrag och att hjälpa till när vi har externa evenemang.

Tjänsten är under utveckling och kan komma att justeras i takt med att bolaget utvecklas.

Ansökan

Ansökan görs via Region Stockholms rekryteringssystem. Läs mer om tjänsten och ansökan på Regionstockholm.se (länken öppnas i nytt fönster).