Se Silvana-dokumentären i Hallunda 30/10

Publicerad: 2017-10-24

Välkomna på en unik och konstnadsfri filmvisning arrangerad av Botkyrka kommun, Filmbasen och Changers Hub!Måndag 30 oktober kl 18.00 i Hallunda Folkets hus.

  • Dansuppträdanden + special guest DJ
  • Samtal med regissörer efter filmen
  • Ingen åldersgräns

Om filmen:
Silvana Imam har de senaste åren tagit Sverige med storm och hennes kompromisslösa texter har fångat en generation. I Silvana – Väck mig när ni vaknat får vi följa henne på nära håll från undergroundartist till ikon, en resa som innehåller framgångar, motgångar och, inte minst, kärlek. Det är en unik skildring av en artists genombrott och hennes kamp med rollen som förebild och sina egna förväntningar. Eller helt enkelt Silvana Imam bakom den offentliga mediebilden.Anmäl dig till Albys hjärta eller Ungdomens hus Fittja. Eller mejla till anusha.caroline.andersson@botkyrka.se.
Facebook-evenemang***Silvana – Väck mig när ni vaknat diskuteras även på ett brunchseminarium på UnCUT i Solna den 29 oktoberBrunchseminarium med regissörerna av filmen “Silvana – Väck mig när ni vaknat”, Olivia Kastebring, Mika Gustafsson och Christina Tsiobanelis. Regi-trion bakom succédokumentären om artisten Silvana Imam kommer söndagen den 29 oktober att delta i ett inspirerande och öppet seminarium om bland annat gränsen mellan spelfilm och dokumentär.Om hur arbetet läggs upp när det är fler än en regissör. Hur är det att jobba som del av en regi-trio?Vi kommer titta på klipp från filmen och senare öppna upp till frågor från publiken.

Moderator: Isabel Lindström (regissör och filmarbetare)

Söndag den 29 oktober
UnCUT – ung filmproduktion
Gelbgjutarevägen 7, i Solna

Brunch serveras från 11, seminariet börjar 11:30 och vi förväntas bli klara vid 13.
Seminariet är gratis, men vi ser gärna att du anmäler dig om du vill komma.

Anmälan görs till: isabel@uncutfilm.seFacebookevent