Sök till Bergmanveckans talangdagar 2024

Publicerad: 2024-04-11

Syntolkning: Person i silhuett står uppe på en rauk i förgrunden. Flera personer står på stranden i bakgrunden.
Foto: Film på Gotland.

Välkommen till Fårö 24/6 – 29/6! Film på Gotland, Svenska Filminstitutet, Filmregionerna och Bergmancenter arrangerar årligen Bergmanveckans talangdagar på Fårö. Vi hälsar dig välkommen till en plats för utveckling och kreativa möten i en unik filmhistorisk miljö. Ansök senast den 1 maj.

Som talang på Bergmanveckans talangdagar erbjuds du utvalda delar av Bergmanveckans program, mingel, exklusiva möten med Bergmanveckans gäster, nätverkande, erfarenhetsutbyte och kreativt arbete i Fårös filmiska landskap. 2024 kommer du att få möta regissörer, skådespelare, producenter och manusförfattare från både nationell och internationell filmbransch.

Som talang bor du på Sudersand i fembäddsstugor med självhushåll bara ett stenkast från en av Fårös vackraste stränder. I programmet ingår logi, hyrcykel, medlemskap i festivalen, biljetter till arrangemang som ingår i talangdagarnas program samt lokala transporter. Sänglinnen och handdukar tar du med eller hyr på plats. Städning av stugan görs inför avresan. Programmet avslutas på fredag kväll. Utcheckning och hemfärd sker på lördag morgon. Hur du tar dig till och från Gotland sker i samråd med din regionala filmkonsulent.

Film Stockholm AB står för kostnaderna för boende, resa och medverkan för våra deltagare.

Ansökan

Varje region väljer själv ut sina filmare. För att söka genom Film Stockholm behöver du vara bosatt och verksam i Stockholms län. För att bli en av deltagarna från Film Stockholm som representerar Stockholmsregionen skickar du din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Senast den 1 maj 2024 vill vi ha din ansökan!