Sök till ett Writers Room för kortfilm

Publicerad: 2021-07-05

Nu kan du som jobbar med en kortfilm delta i ett internationellt manuslabb: Screen Talent Europe Writers Room 2021. Du jobbar tillsammans med andra manusförfattare och en coach vid tre tillfällen under hösten.

Du som är baserad i Stockholm och har en kortfilm i utveckling kan söka. Du måste ha ett kortfilmsmanus som är översatt till engelska. Åtta deltagare från olika länder kommer att väljas ut. Writers Room är en del av Screen Talent Europe och alla workshops sker på engelska. Datum och tider:

Writers Room Session 1: 19 september kl. 13:45-17:45
Writers Room Session 2: 23 oktober kl. 10:30-15:30
Writers Room Session 3: 27 november kl. 10:30-15:30

Sök senast 23 augusti!

Läs mer och ansök till Writers Room på CineSuds webb (länken öppnas i en ny flik).

Under helgen den 17-19 september finns det också möjlighet att kostnadsfritt ta del av Bootcamp Shorts Lab med en rad intressanta seminarier och masterclasses som passar dig som gör kortfilm.

För dig som som vill delta i masterclasses på Bootcamp Shorts Lab utan att vara med i Writers Room kan Film Stockholm erbjuda fripass med en kod. Anmälan öppnar i mitten av juli och sista dag för anmälan är 15 september. Anmäl dig här och och använd koden STE2021 i fältet för ”promotional code”.

Writers Room & Bootcamp Shorts Lab 2021 organiseras av CineSud tillsammans med alla partners i Screen Talent Europe: VGR Filmcloud, Filmværkstedet/København, Odense Filmværksted, Film i Skåne, Galway Film Centre, New Noardic Wave, Film Stockholm, Filmwerkstatt Kiel och Mediefabrikken.