STHLM Debut på Stockholms filmfestival

Publicerad: 2019-11-19

Stockholms Filmfestival är tillbaka den 6-17 november och Filmbasen är med och arrangerar flera programpunkter som är knutna till utvecklingsprogrammet STHLM Debut den 12 november.Först blir det en Work in progress där du har chansen att lära känna årets STHLM Debut-projekt. Efter det blir det mingel – passa på att träffa deltagande regissörer, producenter och oss som håller i STHLM Debut (Filmbasen, Film Capital Stockholm och Stockholms filmfestival).

KORT OM ÅRETS STHLM DEBUT-PROJEKT:
Blomster. Regi och manus: Neil Wigardt. Producenter: Malin Hüber och Tobias Jansson.
Kevlarsjäl. Regi och manus: Maria Eriksson-Hecht. Manus: Pelle Rådström. Producent: Ronny Fritsche.
Sasha. Regi och manus: Yana Martsynkevych. Producent: Anna-Mara Kantarius.
SUB. Regi och manus: Peter Modestij. Producent: Anna Knochenhauer.
Tungomål. Regi och manus: Salad Hilowle. Producenter: Melissa Lindgren och Tobias Jansson.
Läs mer om alla projekt här.

STHLM Debut Work in progress:
Välkommen på Stockholm filmfestivals work in progress-seminarium med de fem projekt som deltar i årets omgång av STHLM Debut. Vi fortsätter sedan med ett mingel där du har chansen att träffa filmarna och höra mer om deras projekt.
Tid & plats: Tisdag 12 november, kl 15:30-17:00. Filmhuset, Bio Mauritz. T-bana Karlaplan.
Anmäl dig genom att mejla till sthlmdebut.wip@filmbasen.se. Du kommer in med industrypass eller genom att säga Filmbasen i dörren.
Facebook-evenemang.

STHLM Debut cocktail:
Välkommen till Stockholms filmfestivals STHLM Debut-mingel på medlemsklubben Alma. Här får du chansen att träffa filmarna i STHLM Debut och höra mer om deras projekt.
Tid & plats: Tisdag 12 november, kl 18:00-19:30. Medlemsklubben Alma, Nybrogatan 8.
Anmäl dig genom att mejla till sthlmdebut.wip@filmbasen.se. Du kommer in med industrypass eller genom att säga Filmbasen i dörren.
Facebook-evenemang.

OM STHLM DEBUT:
STHLM Debut är en satsning riktad mot långfilmsprojekt med debuterande regissörer och deras producenter i Stockholm-Mälardalsregionen. Det är ett samarbete mellan Film Stockholm/Filmbasem, Film Capital Stockholm och Stockholms internationella filmfestival. Huvudfinansiär är Stockholms läns landsting.