Vill du bli en av Film Stockholms representanter i Tempo Meet-up 2021?

Publicerad: 2020-12-11

Skärmbild från Tempos webbplats..
Skärmbild från Tempos webbplats..

En mötesplats för dokumentärfilmare! Tempo Meet Up är ett talangprogram med speed dating, master classes, filmvisningar, möten med den svenska dokumentärbranschen samt samtal i grupp om egna projekt i ett skräddarsytt program under Tempo Dokumentärfestival.

Tempo Meet-Up är ett utmärkt tillfälle för oetablerade filmare att effektivt knyta nya, professionella kontakter. Förutom innehåll från festivalens ordinarie utbud ansvarar Tempo för ett program som är specialkomponerat för att ge deltagarna exklusiva möten med verksamma filmskapare och ett urval av intressanta programpunkter. Som deltagare får du branschackreditering till Tempo och kan gå gratis på nästan allt under festivalen.

Du som söker ska bo och vara verksam i Stockholms län och ha producerat eller regisserat minst en kortdokumentär.

Meetup-programmet är gratis för de deltagare som antas. Tempo Dokumentärfestival bjuder på ackreditering som gäller för hela festivalen. Kostnader för mat står deltagaren själv för. Den ackreditering du får gäller hela festivalperioden 8-14 mars. Meet-upen genomför 9-11 mars på plats i Stockholm.

Tempo Meet-Up arrangeras med stöd av Svenska Filminstitutets – Talangutveckling i hela landet, i samarbete med Film i Dalarna, Film i Öst, Film Stockholm, Film Västernorrland, Kultur i Halland – Film, Filmregion Sydost och FilmCloud/Förvaltningen för kulturutveckling.

Skicka ansökan, med en kort motivering och länk till en tidigare film, senast 14 januari här: https://forms.gle/UtGNFrs3bWDCdYXG7

Läs mer om festivalen på tempofestival.se.