Webbinarium 4/10: Nya platsguider & skriv bättre tillståndsansökningar

Publicerad: 2022-09-23

Syntolkning: Skärmbild från tillståndssidan om Skansen på Filmstockholm.se.

Film Stockholm har släppt tre nya tillståndsguider för inspelningsplatser: Statens fastighetsverk, Allmännyttan och Skansen. I det här webbinariet presenterar vi guiderna och bjuder på tips och trix för hur du skriver bättre tillståndsansökningar.

Film Stockholm arbetar genom sin filmkommissionära verksamhet för att Stockholm ska vara en så bra plats som möjligt att spela in film på. En del av arbetet består av att bistå produktioner med kontakter och råd när de söker tillstånd för inspelningar på olika platser runtom i länet. 

Nu har vi tagit fram tre nya guider för tillståndsansökningar i tre nya miljöer: Allmännyttan, Statens fastighetsverk och Skansen. I detta webbinarium kommer Film Stockholms filmkommissionär Daniel Chilla att presentera de nya guiderna och de resurser som finns på våra tillståndssidor på Filmstockholm.se.

Vi har även bjudit in Oskar Wernhede, platschef. Han kommer att beskriva hur han gör när han söker tillstånd och ge sina bästa tips och trix för att göra en tydlig och effektiv tillståndsansökan – både för dig som är ny i branschen och dig som är rutinerad och vill utveckla dina ansökningar. Den som vill dela med sig av egna erfarenheter och tips kommer få möjlighet att göra det under samtalet.

Tid & plats

Tisdag 4 oktober klockan 15:00-16:15. 

Webbinariet hålls i Zoom.

Anmälan

Webbinariet är gratis. Föranmälan krävs.

Anmäl dig här:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/7416638394173/WN_q_ILFOxQTdOkeJ7xeT0ZiQ