Pitcha ditt filmprojekt till branschen på Stockholm Talents

Publicerad: 2023-09-05

Syntolkning: Bild med texten

Är du talang och i början av din karriär inom filmområdet? Har du en idé du vill komma vidare med? Nu finns ett fantastiskt tillfälle att pitcha dig själv och ditt projekt eller din idé för Stockholms professionella filmbransch. Deadline för ansökan är den 17 september 2023.

Du som är filmare (regissör eller manusförfattare) kan nu söka till STOCKHOLM TALENTS den 17 oktober – en dag som arrangeras av Film Stockholm för andra året i rad. Här får du möjlighet att synliggöra dig och ditt projekt och möta Stockholmsbaserade producenter som lyssnar och delar med sig av sina erfarenheter. Ditt projekt/din idé kan vara inom vilken genre eller vilket format som helst (serie, långfilm, kortfilm, fiktion, dokumentär…).

Den första upplagan av Stockholm Talents var mycket uppskattad och hade flera Stockholmsbaserade producenter och beslutsfattare på plats. Nordisk Film, SF-Studios, B-Reel, Viaplay, SVT, Filminstitutet, Verket, Två Träd, Mantaray och Momento – för att nämna några.

Nytt för i år är ett pitchpris på 25 000 kr – en utvecklingsinsats för bästa projekt som utses av en jury. Du som söker ska ha erfarenhet av och en seriös ambition att fortsätta inom filmens värld.

Läs mer och ansök här.