Välkommen till STOCKHOLM TALENTS 2023 – 17 oktober på Filmhuset

Publicerad: 2023-10-05

Film Stockholm hälsar välkommen till den andra upplagan av Stockholm Talents – ett talangforum där spännande nya filmare får chansen att möta den etablerade branschen. 

Stockholm Talents är en talangsatsning som arrangeras av den regionala filmfonden Film Stockholm. Höstens höjdpunkt för dig som vill in i Stockholms filmbransch – eller dig som inte vill missa nästa stora talang.  Här finns möjlighet att öka din kunskap om filmbranschen i Stockholm och du får tips om vilka vägar du kan gå för att etablera dig som regissör, manusförfattare eller producent.

För dig som arbetar med att leta talang och säkra återväxten för branschen eller ditt bolag är Stockholm Talents ett gyllene tillfälle. Här får ett antal utvalda talanger chansen att visa upp sina pågående projekt.

Tid & plats

Filmhuset, Bio Mauritz.
Tisdag 17 oktober klockan 14:30-18.30.

Program

Programmet är preliminärt och kan komma att ändras.  

14.30-15.00 Välkomstfika
15.00-16.10 Talangpitch: Nya talanger pitchar sig själva och sina projekt för etablerade filmaktörer
16.20-17.00 Branschpitch: Etablerade filmaktörer presenterar sina verksamheter för de nya talangerna
17.00-17.45 Nätverksmingel
17.30-18:30 Filmvisningar

Moderator för pitch-sessionerna är Siri Hjorton Wagner.

Anmälan

Stockholm Talents är kostnadsfritt men föranmälan krävs. Antalet platser är begränsat. Anmäl intresse nedan, vi återkommer med besked om du fått plats eller inte. Vi hanterar anmälningarna löpande, så vänta inte med anmälan om du vet att du vill gå.

Läs mer och anmäl dig här.