STOCKHOLM TALENTS

Film Stockholm hälsar välkommen till den tredje upplagan av Stockholm Talents – ett talangforum där spännande nya filmare får chansen att möta den etablerade branschen. 

Stockholm Talents är en talangsatsning som arrangeras av den regionala filmfonden Film Stockholm. Höstens höjdpunkt för dig som vill in i Stockholms filmbransch – eller dig som inte vill missa nästa stora talang. Här finns möjlighet att öka din kunskap om filmbranschen i Stockholm och du får tips om vilka vägar du kan gå för att etablera dig som regissör, manusförfattare eller producent.

För dig som arbetar med att leta talang och säkra återväxten för branschen eller ditt bolag är Stockholm Talents ett gyllene tillfälle. Här får ett antal utvalda talanger chansen att visa upp sina pågående projekt.

Dagen avslutas med en filmvisning där finalisterna från Stockholms uttagning till Novemberfestivalen visas. Vi får också veta vem årets vinnare är!

Stockholm Talents arrangeras för tredje gången och kommer att fortsätta utvecklas i takt med branschens och de nya talangernas behov och önskemål.

Tid & plats

Filmhuset, Bio Mauritz.
Onsdag 16 oktober 14:30-19:30.

Mer info kommer!