Nyhetsbrev för filmkommissionära frågor

Vill du ha tips, nyheter och information om förutsättningarna att spela in film i regionen? Prenumerera på Film Stockholms nyhetsbrev för filmkommissionära frågor.

Vi arbetar ständigt med att förbättra för och guida filmproduktioner i regionen. I nyhetsbrevet får du tips om nya tillståndsgivare eller platser som öppnat upp, du kan läsa om inspelningsförutsättningarna i regionen, få länkar till olika filmresurser med mera. Nyhetsbrevet är till för att hålla dig uppdaterad om regionens produktionsförutsättningar.

Nyhetsbrevet vänder sig i första hand till dig som är producent, linjeproducent, produktionsledare, koordinator, platschef eller platsassistent. Nyhetsbrevet har ingen given periodicitet men kommer sällan oftare än en gång per månad eller varannan månad.

Genom att fylla i uppgifterna nedan och klicka på Prenumerera / Subscribe, godkänner du att vi sparar dina uppgifter och använder dem för utskick från Film Stockholm. Utskicken handlar i första hand om filmkommissionära frågor men kan även vid särskilda tillfällen handla om viktig information från Film Stockholm. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter (länken öppnas i en ny flik).

Prenumerera

* indicates required
Format (vi rekommenderar html)

Läs tidigare nyhetsbrev.