Ansökningsworkshop och filmkväll på filmbasen

Publicerad: 2019-01-29

Välkommen på filmkväll på Filmbasen den 12 december! Vi visar några av våra favoriter från årets STOCKmotion filmfestival. Tidigare under dagen ordnar vi en workshop där Filmbasens personal bjuder på tips för den som söker stöd för sitt filmprojekt.

Kvällens filmer

Brottas, Julia Thelin, 15 min. Om kompisarna Jaana och Bettan, som tränar brottning och vill börja i den avancerade gruppen.Innan jag hoppar, Gustav Ahlgren, 5 min. Dokumentär om kvinnor som lever med våld, svartsjuka och kontroll och deras väg fram till det är nog.Intercourse, Jonatan Etzler, 10 min. Om ett par som vaknar upp bredvid varandra och börjar hångla. Ett misslyckat skämt hotar deras förhållande.Jag tror jag är lite kär i dig, Maria Eriksson-Hecht, 9 min. Om Nadja som träffat William på nätet och hur deras relation förändras när han vill att de ska dela lättklädda bilder med varandra.Mephobia, Mika Gustafson, 20 min. Om två grupper av tjejer, i olika åldrar. Båda är rastlösa och frustrerade och testar gränserna för vad som är ok.

Workshop: att söka stöd

Vill du ha hjälp att söka stöd för ditt filmprojekt? Kom till vår workshop och få värdefulla tips från vår personal om hur du gör en bra ansökan till Filmbasen och andra stödgivare. För att workshopen ska bli så givande som möjligt är antalet platser begränsat. Föranmälan är obligatorisk. Först till kvarn gäller!

Tid och plats

Onsdag 12 december, Filmbasen i Subtopiaområdet, Rotemannavägen 29, Norsborg. T-bana Alby.
Workshopen börjar 15:00 och slutar 17:00.
Filmkvällen börjar 17:30.Fri entré. Vi bjuder på tilltugg och alkoholfri dryck.
Anmälan: Till osa@filmbasen.se senast 10 december. Ange om du vill komma på workshop eller filmkväll.