Filmbasen-stödda filmer på Nordisk Panorama

Publicerad: 2019-09-10

Den 19-24 semptember arrangeras Nordisk Panorama Film Festival i Malmö, en filmfestival som visar det bästa av nordisk kort- och dokumentärfilm. I årets filmprogram visas flera filmer som fått stöd av Filmbasen.Filmer som har fått stöd av Filmbasen:
Scheme Birds av Ellen Fiske och Ellinor Hallin. Scheme Birds var med i STHLM Debut, omgång 6.
Sorry Not Sorry av Julia Thelin.
Ingen lyssnar av Elin Övergaard.
Jamila av Sophie Vukovic.Filmer som deltar på Nordisk Forum:
Under Nordisk Forum for Co-financing Documentaries pitchas framtidens dokumentärer för finansiärer och potentiella samarbetspartners. Dokumentärer som fått stöd av Filmbasen är:Leaving Jesus av Ellen Fiske.
Ultras av Ragnhild Ekner.
The choir av Amanda Persikan.
Wild Youth – Slab City av Clara Tägtström.
Fly so far av Celina Escher.Filmbasen kommer att ha represententer på plats under festivalen. Kom gärna fram och säg hej om du vill veta mer om vår verksamhet och våra stöd!

Om Nordisk Panorama Film Festival

Den årliga festivalen Nordisk Panorama Film Festival arrangeras av Nordisk Panorama med stöd från Malmö Stad, Film i Skåne och Region Skåne. Sedan 2013 har festivalen sitt hem i Malmö. I år fyller Nordisk Panorama 30 år och detta kommer att firas under hela festivalen.Festivalen erbjuder en unik möjlighet till att ta pulsen på den nordiska filmscenen, nätverka med den nordiska filmbranschen, se film av erkända filmskapare och upptäcka nya lovande talanger.Bilden: Ur Jamila av Sophie Vukovic. Foto: Karin Stenwall.