Glöm inte skicka din ansökan till filmutbildningar senast 15 april!

Publicerad: 2016-04-01

Är du sugen på att gå en kurs eller påbörja en utbildning i höst? Missa inte att ansöka i tid, många utbildningar har deadline för ansökan den 15 april! Vi vill bland andra tipsa om de här kurserna som flera av Filmbasens filmare har gått och varit mycket nöjda med.

Biskops Arnös dokumentärfilmskurser, där det finns både en ettårig grundkurs och en projektkurs där kurs i dokumentär
filmproduktion där deltagarna utvecklar och fördjupar en idé eller ett dokumentärt material till en mixad och färdig film. http://www.biskopsarno.se

Alma Manusförfattare är en 1,5 årig vidareutbildning inom manus för film och dramaserie som vi varmt rekommenderar: http://www.almamanusutbildning.com/

Filmlinjen på Fridhems folkhögskola är en annan populär utbildning där många av Filmbasens filmare har gått och trivts: http://fridhem.fhsk.se/vara-utbildningar/kulturkurserprofilkurser/filmlinjen/ (deadline något senare, 30 april)

Vill du bli internationell kulturprojektledare så är Kulturverkstan en tvåårig yrkeshögskoleutbildning som vänder sig till möjliggörare och kulturutövare –både musiker, skådespelare, författare, filmare och bildkonstnärer – somvill förverkliga idéer i praktiska kulturprojekt. Läs mer och ansök på www.kulturverkstan.net Deadline för att söka utbildningen är 30 april.

Kulturverkstan har också öppet hus den 5 april 17:30-19.15, läs mer om det här.