Meet-up@Göteborg Film Festival 2017

Publicerad: 2016-12-09

Delta som representant för Filmbasen i Talent Meet-Up@Göteborg Film Festival.Nu söker vi dig som vill delta i ett internationellt program under Göteborg Film Festival. Är du nyfiken på att vidga ditt nätverk utanför Sveriges gränser? Tror du att nya kontakter och infallsvinklar på ditt arbete kan vara något att bygga på?Filmbasen är medlem i nätverket Screen Talent Europe som verkar för ett utbyte mellan unga filmare i Europa och ett utbyte mellan organisationer och verksamheter som på regional nivå jobbar med utveckling av ung film. Till Göteborg Film Festival 2017 har FilmCloud tillsammans med filmfestivalen bjudit in alla Screen Talent Europe’s partners att skicka en filmskapare till en Meet-up.Under Talent Meet-up erbjuds du som deltagare ett filmpass (dagspass) till festivalens filmer, exklusiva möten med gästande filmskapare, möten med lokalt förankrade filmskapare och produktionsbolag och specialinbjudningar till festligheter och mötesplatser. Dessutom finns det naturligtvis tid och sammanhang att mötas och presentera dig och det egna arbetet för de andra deltagarna. Mer om innehållet i programmet kommer senare.När: Söndag 29 januari – torsdag 2 februari 2017
Vem: Vi söker dig som är mellan 21 och 30 år gammal, har minst två kortfilmer eller motsvarande erfarenhet bakom dig och har fokus på att jobba med fiktion. Du behöver även kunna engelska.
Ansökan: Deadline måndag 2 januariHär kan du läsa mer om Screen Talent Europe.Här kan du se ett inslag från UR:s programserie Melanin med intervju med David Nzinga som var Filmbasens representant på Talent Meet-Up@Göteborg Film Festival 2016.