Träffa dokumentärbranschen på Tempo Meet Up 2024

Publicerad: 2023-12-12

En mötesplats för dokumentärfilmare! Tempo Meet Up är ett talangprogram som kombinerar samtal i grupp om egna projekt med seminarier, master classes, speed-dejt och filmvisningar i ett skräddarsytt program under några intensiva dagar i samband med festivalen i mars 2024.

Med Tempo Meet Up vill vi stärka nyetablerade dokumentärfilmare som verkar över hela Sverige. Våra regionala samarbetspartner utser de deltagare som deltar från respektive region och deltar i programmet.

Här samlas talanger med olika bakgrund och får en unik chans till kontakt med den etablerade branschen och en möjlighet att utveckla sina projekt tillsammans med andra i samma situation. Tempo Meet Up ger deltagarna en möjlighet att i ett intimt sammanhang möta en professionell bransch, träffa beslutsfattare från dokumentärbranschen och knyta kontakter under festivalens ordinarie program, både det publika och det som är vikt för branschen.

Ansökan

Du som söker ska bo och vara verksam i Stockholms län och ha producerat eller regisserat minst en kortdokumentär. Länk till lista på alla kommuner som ingår i Stockholms län (öppnas i nytt fönster).

Meetup-programmet är gratis för de deltagare som antas. Tempo Dokumentärfestival bjuder på ackreditering som gäller för hela festivalen. Kostnader för mat står deltagaren själv för. Den ackreditering du får gäller hela festivalperioden 4-10 mars. Tempo Meet Up genomförs den 4-7 mars på plats i Stockholm.

Ansök genom att fylla i formuläret här senast den 21 januari 2024:

Kontakt

Har du frågor? Mejla till info@filmstockholm.se.

Tempo Meet Up 2024 arrangeras med stöd av Svenska Filminstitutets stöd till talangutveckling i hela landet i samarbete med Region Västmanland, Film på Gotland, Region Uppsala, Region Gävleborg, Region Värmland, Boost Hbg, Filmregion Sydost, Film i Dalarna, Film i Sörmland, Film i Öst, Film Stockholm AB, Förvaltningen för kulturutveckling/FilmCloud, Kultur i Halland – Film.